Oskulden rök i tv..

…idag ringde Tvärsnytt och ville hälsa på och årsmöta med mig. För mig börjar det blir rutin med årsmöte på nätet, men jag förstår att det är intressant för andra. Så idag var jag med i tv för första gången i mitt liv. Jag är riktigt nöjd med inslaget som du kan se här. Annat än det jag säger gillar jag att kameramannen uppmärksammat alla små piratgrejjer jag har överallt. :)

Annonser

7 kommentarer

 1. Grattis, det var ett bra inslag. Synd att journalisten bara sa att PP stod för fri fildelning, personlig integritet och gratis programvara i kommunerna. Det är ju mycket mer än så egentligen.

  • Tack! Ja, det var en del som inte fick plats i reportaget, men huvudvinkeln handlade om årsmötet i sig. Däremot filmades en episod där jag förklarade för ”kameramannens farmor” vad vi står för – en utmaning, men kul var det. :)

 2. Lugn, stabil och tydlig. Härlight!

 3. Visst är det lite speciellt med ”gammelmedia” ändå? ;-)

  Bra insats av dig och ett genomarbetat reportage av reportern. Gillar vinkeln ”I denna lägenheten i Västerås håller Piratpartiet sitt årsmöte.”!

  • Ja, det gör jag med :) Blev en hel promenad med datorn runt armen där ett tag :D Sen ringde reportern och frågade hur många vi är på årsmötet, efter det resonerade vi oss fram till vad hon skulle säga för att det skulle förstås att vi är långt många fler än vad som vanligtvis får plats i lägenheten, men att hon ändå inte skulle göra en felvinkling och överdrift. Dom är jätteduktiga, vi har haft flera bra kontakter med Tvärsnytt :)

 4. Kul!

 5. kewlt å se en pirat i media!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s